Please use this identifier to cite or link to this item: http://archives.univ-biskra.dz/handle/123456789/23064
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorسبتي لبنى–صغيرشيماء-
dc.date.accessioned2022-12-11T12:12:40Z-
dc.date.available2022-12-11T12:12:40Z-
dc.date.issued2022-06-20-
dc.identifier.urihttp://archives.univ-biskra.dz/handle/123456789/23064-
dc.language.isoaren_US
dc.titleCu O 1-x Mgxتأثيرالسمك على الخصائص الكهربائية والضوئية لأغشية أكسيدالنحاس المطعم بالمغنزيومen_US
dc.title.alternativeالفيزياءen_US
dc.typeMasteren_US
Appears in Collections:Faculté des Sciences Exactes et des Science de la Nature et de la vie (FSESNV)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
سبتي_لبنى_صغير_شيماء.pdf7,09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.