Please use this identifier to cite or link to this item: http://archives.univ-biskra.dz/handle/123456789/31599
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorبدر_البدور_لوصيف-
dc.date.accessioned2025-10-15T13:34:32Z-
dc.date.available2025-10-15T13:34:32Z-
dc.date.issued2025-06-20-
dc.identifier.urihttp://archives.univ-biskra.dz/handle/123456789/31599-
dc.language.isoaren_US
dc.titleتحضير ودراسة الخصائص الفيزيائية لشرائح رقيقة لاكسيد النحاس المطعم بالغاليومen_US
dc.title.alternativeفيزياءen_US
dc.typeMasteren_US
Appears in Collections:Faculté des Sciences Exactes et des Science de la Nature et de la vie (FSESNV)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
بدر_البدور_لوصيف.pdf12,66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.